Rólunk » Forgalmazott márkáinkról

CATA

A Cata Electrodomesticos S.L – melyet 1947-ben alapítottak, és mára már a világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártójaként jegyzik - termékei a világ több mint 80 országában kerülnek forgalomba. A cég európai szinten is egyedülálló választékkal rendelkezik konyhai páraelszívókból és háztartási szellőzőventilátorokból, továbbá megtalálhatók még kínálatában a beépíthető konyhagépek, a mosogatótálcák és csaptelepek is. A páraelszívók között megtalálhatók egyszerű aláépíthető, beépíthető, kihúzható valamint kürtős fali modellek továbbá egyedi kialakítású fali, sziget és sarok változatok is. Specialistához illően a felhasználók igényeihez és az új építészeti stílusokhoz igazodva, nem csak széles forma és méretválaszték, hanem kiemelkedő teljesítményű - akár 1680 m³/h (UNE I EN 61591: 820 m³/h) - készülékek jellemzik a gyár kínálatát.


NODOR


A mára már több mint 65 éves tapasztalattal rendelkező Spanyol CNA csoport - mely csoportnak tagja a CATA is - célja volt, hogy létrehozzon egy ergonomikus, kiemelkedő esztétikummal rendelkező, és az energiafelhasználásban úttörőnek minősülő PRÉMIUM márkát, ami a NODOR nevet kapta. A megvalósítás során jelentős hangsúlyt kapott a kedvező energiafogyasztás és a felhasznált anyagok újrahasznosításának lehetősége. A NODOR termékeit ezeken felül a megbízhatóság ( 5 év teljeskörű garancia!!! ) jellemzi. Termékskálájában megtalálhatók a beépíthető  készülékeken kívül fali, beépíthető, sarok, és sziget páraelszívók illetve mosogatók, csaptelepek és borhűtők is.

 

FALMEC

Az európai páraelszívó gyártásban szintén meghatározó szerepet betöltő FALMEC S.p.A. (1980) kizárólag ezen termékkör gyártására szakosodott, és neves olasz valamint európai konyhabútor gyártók egyik legtekintélyesebb páraelszívó beszállítója. A páraelszívókat innovatív technikai megoldások (pl. a világújdonság E-ion rendszerű légtisztítás!), különleges formatervezés és a felhasználói igényekhez igazodó funkcionális megoldások jellemzik a modern és rusztikus választékban egyaránt. A FALMEC - felismerve az egyre növekvő vásárlói igényeket a folyamatosan fejlődő konyhatechnológia területén - megkezdte a legcsendesebb rendszerek gyártását – ezek a külső motoros megoldások, valamint belső motorok esetén az NRS® rendszer, melyek még nagyobb komfortérzetet biztosítanak a vásárlóknak.


AIRMEC


Az Airmec páraelszívókat az olasz Falmec cég gyártja, akik ezt a márkát azzal a céllal hozták létre, hogy megőrizve a gyár által képviselt minőséget, az alacsonyabb árkategóriában is versenyképestermékeket tudjanak kínálni.

 

SIRIUS

A SIRIUS S.p.A. (1996) által gyártott páraelszívókban elsősorban a minimalista stílusjegyeket és design elemeket fedezhetik fel, melyek a fém és üveg harmóniáját helyezik előtérbe,mindamellett,hogy a gyár műszaki csúcsteljesítmények sorával jelentkezik, mely párosul a legszigorúbb minőségellenőrzéssel. A különböző (akár méretre is alakítható) üvegváltozatok mellett bizonyos készülékek a RAL színskála minden színében rendelhetők. A páraelszívókat nemcsak különleges formatervezés, hanem egyedi műszaki megoldások - mint BI-POWER Technology,külső motorok legszélesebb választéka, valamint különleges készülékek, mint a pultba süllyedő páraelszívók - is jellemzik.


KDESIGN


A Kdesign céget 2003-ban alapították Olaszországban, Montelabbate városában. Az eltelt idő alatt sikerült rangos helyet kivívnia az olasz cégek között az iparágban, kihasználva megszerzett kézműves szintű tudást a fémmegmunkálás terén. A Kdesign mélyen gyökerező hagyományokat visz tovább, ami a filozófiát, a vállalatvezetést és a termelőegységek elhelyezkedését illeti. Mint sok más cég Olaszországnak ezen régiójában, rendelkezik azzal a megkülönböztető újító szellemmel amely az egyik legérdekesebb és legkreatívabb céggé teszi. A tökéletes megmunkálás, a lágy elegáns vonalak, jól tükröződnek a részletekben. Mi sem lehetne szebb és hangulatosabb, mint a természetes fa adottságait kihasználó konyhabútorok dekoratív kellékei. A különleges, finom kidolgozású akár kézi faragású szegélyek mellett a hét féle színre festett kürtőtest és a két változatban rendelhető kézzel festett dekor elem is látványosabbá és egyedibbé teszi a Kdesign páraelszívókat.

 

CASALS

A Talleres Casals S.A. 1924-óta van jelen a spanyol és nemzetközi piacon ipari szellőzés technikai termékeivel.

A spanyol gyár CASALS márkanéven ipari ventilátorok gyártásával foglalkozik. A cég igyekszik alkalmazkodni az építőipar területén is végbemenő lendületes változásokhoz ezért a piaci igényekhez igazodó újítások, saját kutatólaboratórium (UNE10021290) szabvány szerint, és rendkívül széles választék jellemzi, hogy ez által kielégíthessen minden tervezői elvárást, melyek a későbbiek során a felhasználók, az Ön megelégedettségét szolgálják majd - mindezt versenyképes árakkal és rugalmas, a megrendelő igénye szerinti egyedi megoldásokkal támogatva. Kínálatukban megtalálhatók a szinte minden épületgépészeti célra alkalmas épületventilátorok, szellőztető, nagyüzemi, mezőgazdasági és ipari felhasználásra alkalmas ventilátorok és ezek speciális változatai.

 

DAVOLINE

A görög KLIMATECHNIKI cég (1980) termékeit már több mint 17 éve nagy sikerrel forgalmazzuk.Választékuk elsősorban a standard és teleszkópos páraelszívókra épül, de kürtős és sziget változatok is megtalálhatóak kínálatában. Ezen termékek az árérzékeny kategóriában is kitűnő választékot biztosítanak és a kedvező ár ellenére is megfelelnek minden minőségi követelménynek és elvárásnak.

 

ARDES


Az olasz cég kisháztartási gépek és szépségápolási termékek gyártására szakosodott. Termékei közül legnépszerűbbek az elektromos ágymelegítő takarók, mini camping hűtőszekrények és rovarcsapdák valamint a Medicura néven forgalmazott otthoni használatra kifejlesztett gyógyászati és szépségápolási termékek, mint például: vérnyomásmérők, arcszaunák, párásítók, inhalátorok és kozmetikai cikkek. Az ARDES termékeit nem csak az élvonalbeli avantgarde design, hanem afolyamatosan ellenőrzött minőség is jellemzi, ezért egyes termékeikre 2 illetve 3 év garanciátbiztosítanak, ezzel is jelezve termékeik magas műszaki színvonalát egyre több vásárló elégedettségére. Az általunk forgalmazott termékek közül reméljük Ön is megtalálja a legmegfelelőbbet és bízunk benne, hogy sokáig elégedett lesz a választott készülékkel, annak szolgáltatásaival, mely nemcsak dekoratív kiegészítője lesz az Ön konyhájának, hanem a lehető legjobb funkcionális megoldást is biztosítja majd.

 

Mekappa

A Tumsan A.S. 1973-ban alapult dinamikus, innovatív, kiváló minőségre törekvő vállalat, melynek "MEKAPPA" márkája megbízhatóságot és integritást jelent a beépíthető konyhai készülékek, azon belül is a páraelszívók piacán. A széles körben elismert know-how, gyártástechnológia, értékesítés és vevőszolgálat által a páraelszívók Európa, Ázsia és Afrika több mint 40 országának piacán elérhetők.

Elica

Az 1970-ben Ermanno Casoli által alapított vállalatcsoport Fabriano-ban található olaszországi központjával, 6 európai és 3 tengeren túli gyárával, több mint 3000 dolgozójával Európa legnagyobb, és világviszonylatban is megkerülhetetlen szereplője a páraelszívók piacának. Az Elica elszívói a „Made in Italy” fémjelzésükkel és valódi tökéletességükkel testesítik meg az otthon családias hangulatát.

SMEG

A világszerte elismert és közkedvelt SMEG olasz prémiummárka 60 éve gyárt háztartási készülékeket. A világhírű építészek és belsőépítészek által tervezett, a legmodernebb technológiákkal felsze­relt SMEG háztartási készülékek a Hollywood-i filmrendezők különösen kedvelt díszlete. A SMEG rendkívül széles termékválasztéka a legkülönfélébb megoldásokat teszi lehetővé. A SMEG termékek a konyha hasznos és praktikus eszközei, ugyanakkor dísztárgyai is. Ezért is jellemző a SMEG-re a „Stílusos technológia” jelző.A világhírű építészek nevével fémjelzett Design-családok termékei részletekig terjedő egységes alkotások. Mark Newson, Renzo Piano, Guido Canali és még számos művész munkája következtében a készülékek egységes, sajátos, megkülönböztető stílust kölcsönöznek az Ön konyhájának.

Blanco

A BLANCO név évtizedek óta egyet jelent a kiváló minőségű és divatos megjelenésű mosogatótálak széles választékával. A valaha német családi vállalkozásként induló multinacionális vállalat valóban „mosogató-specialista", mely az elmúlt években új fejezetet nyitott a konyhai mosogatótálak fejlesztésében, ismét „feladva ezzel a leckét" a konkurenciának.Több mint 200 féle mosogató modell, rozsdamentes acélból, Silgranit-ból vagy kerámiából. A legmodernebb technológia és a kiváló minőségű alapanyagok biztosítják a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot.Minden mosogatóhoz megtalálja a színben és stílusban tökéletesen illeszkedő csaptelepet. A kiváló minőséget a legszigorúbb német előírásoknak való megfelelés garantálja.A rendezett szelektív hulladékgyűjtéshez és a tisztítószerek tárolásához számtalan megoldást kínál a BLANCO. Szinte minden elképzelhető méretű és formájú alsószekrénybe talál az elképzeléseinek megfelelő megoldást.

NARDI

Az észak olaszországi Nardi S.p.A azokban az években kezdte meg működését, vagyis a háztartási gépek gyártását,  amikor a méltán világhírű olasz design megszületése még csak kialakulófélben volt. Az 1958-as évről beszélünk, mikor is az olasz stílus még nem terjedt el és még nem volt közismert a világban. A későbbiek során kialakuló „Made in Italy” jelenség, amely a háztartási gépgyártásban is mára már egyet jelent a szépséggel, eleganciával és minőséggel, olyan cégek által vált világszerte ismertté és elismertté, mint a Nardi.

A Nardi napjainkban már 5 kontinens több mint 80 országának háztartásaiban van jelen. A háztartási készülékeket előállító vállalatok körén belül azon ritka gyártók közé tartozik, aki kizárólag csak a konyhákban használatos háztartási nagygépek, mosogatótálcák és csaptelepek gyártására szakosodott. Emiatt illik rá az a szakmában gyakran használt jelző, miszerint a „Nardi a konyhák specialistája”.

A Nardi filozófiája:

Olyan készülékeket gyártani, amelyeket ha a vizsgáló tekintet egyetlen jelzővel szeretne illetni, akkor az egyediség szó jusson először az eszébe. Persze az egyediség képe számos mozaikból áll össze, mint a tekintetet vonzó szépség és elegancia, az ergonómia és funkcionalitás, valamint a folyamatos innovációnak köszönhető modern technológiai megoldások sora, amely nagyfokú megbízhatósággal párosul.

A Nardi célja a kezdetektől fogva, hogy megkönnyítse az emberek életét és kiváló minőségű készülékeket juttasson az otthonukba. Valamint olyan termék-szortimentet gyártani, amiben az igényes felhasználó biztosan megtalálja az ízlésének és elképzelésének leginkább megfelelőt, úgy a modern készülékek között, mint a rusztikus kategóriában. Egyebek mellett ez az egyedülállóan széles forma- és színvilág hozta meg azt a sikert, aminek köszönhetően a Nardit a piac vezetői és a jövő trendjének meghatározói között tartják számon, még a design hazájának számító Olaszországban is. A Nardi kiemelkedő hangsúlyt fektet az innovációra, a folyamatos kutatásra és fejlesztésre, nyomon követi az új trendeket és a legfrissebb technológiai újítások alkalmazásával élen jár az olyan készülékek tervezésében, amelyek könnyebbé teszik a felhasználók életét, valamint örömtelivé varázsolják a konyhában eltöltött időt. Dekoratív megjelenésüknek köszönhetően nemcsak egyszerűen funkcionalitásra tervezett gépek, hanem olyan készülékek, amik a konyhák impozáns látványának meghatározó részei. Ezt az érzetet csak tovább fokozza az, hogy variációk széles skáláját felvonultatva, a rusztikus készülékek színvilágával harmonizálva készülnek a Nardi mosogatótálcák és csaptelepek, egyes modelleknél a hűtőszekrények és páraelszívók is.

A Nardi szín- és formavilágában így válik tökéletessé az összhang, a szépség és letisztultság érzetével párosulva.

Ha további információra lenne szüksége, kérjük, keressen meg bennünket.

NzRkNzFlY